top of page

Hur går det till?

1

UPPDRAG FRÅN KUND

 

Kickoff, konferens, employer branding, lansering, jubileum…. namnen på det vi gör är många men alla börjar med ett affärsmässigt beslut hos våra kunder och slutar med ett väl genomfört event tillsammans med oss. Tillsammans skapar vi engagerade och nöjda medarbetare! 

2

LÖSNING/IDÉ/KONCEPT

Bra idéer föds ofta i en prestigelös miljö! Fokus är att hitta lösningar på kundens utmaning och omsätta det i ett koncept som blir vår karta och kompass genom projektet.  

Med event som vår kommunikationskanal är ”location” den viktigaste komponenten i konceptet som vi sedan bygger vidare vår lösning utifrån.  

Konceptet har alltid som mål att stärka kundens varumärke utifrån uppdragets karaktär.  

3

KOMMUNIKATION

 

Att investeringen ska leva över tid är viktigt därför börjar vi att kommunicera med deltagarna långt innan eventet ska genomföras. Det kan handla om allt från postala utskick till en inspirerande film. All kommunikation som rör eventet hittar deltagarna på en skräddarsydd websida där vi förmedlar både inspiration och fakta. Deltagarna anmäler sig till vårt avancerade deltagarhanteringsystem och genom detta verktyg kan vi även kommunicera med deltagarna på plats tex. skicka sms som meddelar att det är dags att samlas för gemensam middag mm.  

4

BEMANNING

Behovet av kompetensprofil ser olika ut beroende på uppdragets karaktär. Att bemanna våra uppdrag med rätt kompetens är en av de viktigaste detaljerna för att produktion och genomförande ska nå upp till högsta kvalitet. Under våra genomföranden är delar av projektteamet med på plats och beroende på uppdragets karaktär planerar vi in antalet medarbetare med olika pompetenser. Vår uppgift är att ligga steget före, säkerställa detaljer och kommunicera med leverantörer på plats.  

5

PRODUKTION & GENOMFÖRANDE 

Dags för genomförande! Magarna kittlar fulla med fjärilar, äntligen händer det vi alla väntat på! Vår personal åker till destinationen först och preppar allt som behövs inför deltagarnas ankomst. Hotellincheckningar med oss går i blixtens hastighet, och eventet kan komma igång på nolltid.

 

Med en stabil process som bas och våra olika verktyg som hjälpmedel där Excell är vår allra bästa vän planerar projektteamet alla detaljer under produktionen som i bästa startar flera månader innan eventet genomförs. Genom en välplanerad process i produktionsarbetet säkerställer vi att alla delar blir som vi förväntat under genomförandet då vi arbetar vi under ständig direktsändning och det gäller att alla detaljer sitter till 100%.  

bottom of page